2016. július 12., kedd

2. rész: A szuperfalka összejön I.


2. rész
Egy férfi futott az utcán. Hajnali egy óra körül lehetett. A férfi nagyon zaklatott volt, és teljesen meg volt zavarodva. Nem tudta, hogy mitévő legyen, ezért az egyetlen reményéhez futott. Már a kertes házaknál járt, de attól még nem volt egy gazdag negyed. Mikor elérte célját vad kopogtatásba kezdett, mert a csengő nem működött. Ekkor előkerült a ház tulaja is, egy nem túl magas, félhosszú barna hajjal, és zöld szemmel rendelkező szemüveges férfi, aki kb. harmincöt éves lehetett. Pizsamában volt, és látszott, hogy a zajra ébredt fel.

Jön a következő rész

Mivel a második rész már előbb készen lett, mint az első, ezért, most azt is felrakom, sokkalta hamarabb, mint a többit fogom.

1. rész: A kezdet


1.rész
Négy vámpír kereste fel a Skandináv-hegységet. Három férfi és egy nő. Még fiatalok voltak, a legidősebb is csak alig múlt tíz éves, mióta vámpírrá lett. Természetesen egyik sem volt idősebb húsznál, amikor átváltozott. Tipikus suhancok voltak. Egy dologtól eltekintve. Náluk volt egy amulett, amivel át tudták venni az irányítást bármelyik vámpír elméje felett. Már kipróbálták másokon, így tudták, hogy hatásos, és most épp a fegyvert keresték, amivel megbecsülésre tehetnek szert. Egy több ezer éves ősi vámpírt kerestek. Méghozzá nem is akármelyiket. A vámpírtörténelem valaha volt legerősebb vámpírját keresték, a Fekete Halált.