2016. július 27., szerda

Egy kicsit bővebben a vámpírbirodalmakról


Az Északi Protektorátus

Története:
Az Északi Protektorátus a legősibb birodalom. Will alapította meg, és miután megalapult, azután alapultak meg az első birodalmak, és alakult ki a birodalmi rendszer.
A vámpírtörténelem legagresszívabb birodalma, ami folyamatosan terjeszkedik bizonyos időközönként. Mára már a legnagyobb vámpírbirodalom.
Előnye a többi birodalommal szemben nemcsak a méretében, hanem a fejlettségében is megnyilvánul. A Protektorátus a Japán köztársaság mellett a legfejlettebb birodalmak egyike.
Minden birodalomba vezetnek földalatti járataik, de nem mindegyikről lehet tudni, hogy pontosan hol vannak.
Turisztika:
A birodalom egyik fő bevételi forrása a turisztika. Mivel az egyik legkülönlegesebb birodalom történelmi szempontból is, sokan akarják megnézni, ráadásul turisztikai útvonalakat ajánlanak a turistáknak a másik birodalmakba vezető alagútrendszeren át.
A birodalom híres a Fekete Halálról, a világtörténelem legkegyetlenebb vámpírjáról, és a kémhálózatáról. Aki belép a birodalomba, az biztos lehet benne, hogy minden lépéséről, még a legapróbb botlásáról is tudnak.
Védelme:
Hadban állni a Protektorátussal egyenlő a vereséggel. Hatalmas hadserege van, amit a „föld alól” szed elő, ha baj van.
A határőrizet kiváló.
Politikai helyzet:
A birodalom kormányzását a bürokrácia és a despotizmus váltogatja egymás között, mivel a birodalomnak csak és kizárólagosan egyetlen uralkodója van, mégpedig maga Will, aki alapította, és amikor ő éppen nem kormányoz, csak egy tanács tartja melegen a helyét, és riasztják, ha baj van, viszont semmi egyéb nem áll hatalmukban.
Látványosságok:
  • a kötélhídrendszer (a birodalom különböző részeit egy elvarázsolt kötélből készült kötélhídrendszer köti össze, így például a szigetek között is gyorsabb az áthaladás)
  • az alagútrendszer (a másik birodalmakba vezető alagutak)
  • a Fekete Halál múzeumok (itt pontos képet lehet kapni a Fekete Halál okozta katasztrófáról)
  • a földalatti városok
Flottája:
modern, emberek által legyártott utasszállító hajók; kisméretű hadihajók; repülőgép-hordozók; teherhajók; jégtörők; uszályok; nagyobb méretű, vámpírok által gyártott hadihajók
Különleges helyek:
Hürgenszkvá (a város, ahová csak az uralkodó külön engedélyével lehet belépni, és akkor is csak különböző részeire); Grönland egész területe; a Kanada és Grönland közti szigetek

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Na írjad ;)