2019. május 29., szerda

Béta 1. rész


Egy átlagos napra ébredtem, nem is sejtve, hogy a kutatásban nagy előrehaladás állt be. Már évek óta kutattunk egy bizonyos személy után. Na jó, ez így nem egészen igaz. Egy vámpír után kutattunk.
Kovács Vilmos vagyok, huszonöt éves, és egy titkos kutatóintézetnek dolgozom egy barátommal együtt. Jó kis csapat vagyunk, sok dolgot meg tudtunk már oldani. Az anyagbeszerzők vagyunk, ez az életünk, és ez az, amihez a legjobban értünk.

Vámpírok után kutatunk. Leginkább az idősebbek érdekelnek, de azért a fiatalok is megteszik. Persze a legtöbb idős vámpír után már csak a hátrahagyott holmikat találjuk meg, ez bevett szokás a vámpíroknál, mivel nekik nem számít a pénz. Miért is számítana nekik a pénz, amikor bármennyit képesek keresni természetfeletti képességeik segítségével?
Az életüket figyeljük, és a föld alatt nyugvó legendás vámpírokhoz vezető nyomokat kutatunk. Egy több ezer éves ős nagyon nagy fogás lenne. Igazi áttörés lenne egy ilyen vámpírnak a déenesét megvizsgálni. Alvó állapotban nem sokat tudnak tenni védelmük érdekében. Nekünk pedig eszünk ágában sem lesz felébreszteni őket. Persze vannak olyan elvetemült kutatók, akik akár felébreszteni is hajlandóak egy őst, de mi nem tartozunk közéjük. Mi csak leszállítjuk, a többi meg már a kutatók gondja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Na írjad ;)